Χωρίς κατηγορία

Αέρας εξωτερικού στην εκπομπή “Δημήτρης Παλαιολόγου Live Show”

Αέρας εξωτερικού στην εκπομπή “Δημήτρης Παλαιολόγου Live Show”

DSC03862

Η νέα εκπομπή “Δημήτρης Παλαιολόγου Live Show” ……έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω σε TV και διαδίκτυο ….

Είναι μια νέα ανατρεπτική εκπομπή που υπόσχετε πολλές ξεχωριστές στιγμές στους τηλεθεατές της . …..

Μαζί με το Δημήτρη θα είναι η Έλενα Ξενίδη που έχοντας στα χέρια της πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστήμιου , επέλεξε να ασχοληθεί με το χώρο της showbiz.

DSC03842

Μετά από την ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά «Εμένα να με λες με το όνομά μου» σε παράγωγη… “Σταμάτη Γονίδη” καθώς και τις εμφανίσεις της σε πολλά μεγάλα Αθηναϊκά κέντρα με γνωστά ονόματα, επέλεξε να δοκιμάσει τον εαυτό της και στον χώρο της τηλεόρασης , παίρνοντας το χρίσμα της παρουσιάστριας στην εκπομπή“Δημήτρης Παλαιολόγου Live Show “.
Η ίδια δήλωσε ότι η επιλογή της αυτή , ήταν γιατί ήθελε να κάνει κάτι ανατρεπτικό στην καριέρα της αλλά και στα Ελληνικά δεδομένα ,αν και ειναι ροκ σαν στάση ζωής τραγουδάει όλα τα είδη.

DSC03845

Τα δυο παιδιά καθώς και οι υπόλοιποι που θα συμμετέχουν στην εκπομπή σε ρόλους έκπληξη ,έχουν πολύ όρεξη για να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο κοινό που θα τους παρακολουθήσει και να φέρουν στην Ελλάδα ένα αέρα εξωτερικού .
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα , καθώς και το καινούργιο Studio της εκπομπής του Δημήτρη Παλαιολόγου που είναι γεγονός !

DSC03967

DSC03904

DSC03930

 

980-00

admin

Φεβρουάριος 28th, 2016

No Comments

Comments are closed.