Χωρίς κατηγορία

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάνει οντισιόν για την «Οντισιόν»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάνει οντισιόν για την «Οντισιόν»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζει το πρόγραμμα με τίτλο «Οντισιόν» που θα παρουσιάζει στο Anodos Live Stage και κάνει οντισιόν.

Η πρεμιέρα του νέου προγράμματος υπολογίζεται να γίνει 3 Φεβρουαρίου ενώ τη σκηνοθεσία και τα κείμενα υπογράφει ο Μίνως Θεοχάρης. Ο τίτλος του «Οντισιόν» και για τις ανάγκες της εν λόγω δουλειάς θα χρειαστούν έξι νεαρά πρόσωπα – ηθοποιοί που θα χορεύουν και θα τραγουδάνε με σκοπό να συνοδεύσουν και να μοιραστούν τη σκηνή με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η προγραμματισμένη ακρόαση είναι για τις 19 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και θα πραγματοποιηθεί στο Anodos Live Stage (Πειραιώς 183), ώρα έναρξης 12:00 το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, ζητούνται αγόρια και κορίτσια με όριο ηλικίας τα 25 που να έχουν γνώσεις στο τραγούδι (τραγούδι σε σύνολο, μονωδία) αλλά και γνώσεις χορού ή ευκολία στην κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό. Απαραίτητο είναι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό και μια παρτιτούρα ή οδηγό για ένα ελληνικό τραγούδι της επιλογής τους καθώς θα εξεταστούν αρχικά στο τραγούδι με συνοδεία πιάνου που θα υπάρχει ήδη στο χώρο. Αν κάποιος παίζει κάποιο όργανο και μπορεί να συνοδεύσει ο ίδιος τον εαυτό του ας το φέρει μαζί του.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από τις 11:00.

admin

Δεκέμβριος 11th, 2017

No Comments

Comments are closed.