Χωρίς κατηγορία

Πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια του ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2018;

Πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια του ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2018;

Πολλά γράφηκαν και ακόμα περισσότερα ακούστηκαν, τελικά όντως η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών δεν θα γίνει την προσεχή Δευτέρα όπως αναμέναμε, αλλά την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου. Αυτό γίνεται γιατί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, έχουν προθεσμία οι τρεις δισκογραφικές εταιρείες να υπογράψουν το ιδιωτικό συμφωνητικό που τους έστειλε η ΕΡΤ για την ανάληψη συγκεκριμένων υποχρεώσεων σε περίπτωση που το τραγούδι τους προκριθεί στη Λισαβόνα, αλλά και να καταθέσουν την εγγυητική ύψους 20.000 €.

Έτσι θα πρέπει να κάνουμε λίγες ημέρες υπομονή μέχρι να ακούσουμε τα τρία τραγούδια που θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση μας στη Eurovision 2018. Αυτό βέβαια ισχύει στην περίπτωση που και οι τρεις εταιρείες θα υπογράψουν το συμφωνητικό που τους έχει αποστείλει η ΕΡΤ και δεν θα υπάρχουν άλλες επιπλοκές στη διαδικασία. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, τότε οι αποφάσεις πιθανότατα να ληφθούν από το ΔΣ της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της 22ης Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση μας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι:

Από την Θράκη ως την Κρήτη με τους Χοροσταλίτες (Spider Music)
Όνειρο μου με τη Γιάννα Τερζή (Panik Entertainment)
Μην ξεχνάς τον ήλιο με την Αρετή Κετιμέ (Spicy)

tralala.gr
Συντάκτης: Αθανασία Βογιάρη

admin

Φεβρουάριος 11th, 2018

No Comments

Comments are closed.