Χωρίς κατηγορία

Το νέο single του Γιώργου Νταλάρα που ξεχώρισε από τον δίσκο «Φυλακή Υψίστης Ασφάλειας»!

Το νέο single του Γιώργου Νταλάρα που ξεχώρισε από τον δίσκο «Φυλακή Υψίστης Ασφάλειας»!

Το «Τι Θέλουν Όλοι», είναι η δυναμική μπαλάντα, σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη & στίχους Ελεάνας Βραχάλη, που ξαφνιάζει με το πόσο «τωρινός» & «καινούργιος» μπορεί να ακούγεται το 2017 ο αξεπέραστος Γιώργος Νταλάρας, του οποίου ναι μεν η αμίμιτη φωνή έχει συνδεθεί με μερικές από τις πιο λαμπρές & αξέχαστες σελίδες της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά είχε καιρό να εκπλήξει με τόσο παθιασμένη & επίκαιρη ερμηνεία σε σύγχρονο μουσικό ύφος & μοντέρνους στίχους!
Αυτό είναι, λοιπόν, το νέο τραγούδι που ξεχωρίζει από τον δίσκο «Φυλακή Υψίστης Ασφάλειας», μια σπάνια μουσική σύμπραξή των Γιώργου Νταλάρα, Μπάμπη Στόκα, Ελεάνας Βραχάλη και Γιώργου Σαμπάνη.
Καταλύτης για αυτή την ανεπανάληπτη δισκογραφική συνεργασία που ξαφνιάζει ευχάριστα, είναι οι ποιητικοί στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη, η οποία ορμώμενη από το βιβλίο της «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», εμπνεύστηκε και έγραψε, μαζί με τον επί πολλά χρόνια ταλαντούχο συνεργάτη και φίλο της συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, έντεκα εκλεκτά τραγούδια για να τα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας & ο Μπάμπης Στόκας, αυτοί οι δύο σύγχρονοι θρύλοι της ελληνικής μουσικής. Στην αρχή κυκλοφόρησε το αγαπημένο πλέον ντουέτο «Κλειδαριές» και στη συνέχεια «Η Θάλασσα Εντός Μου», ένα γεμάτο δύναμη και συναίσθημα ζεϊμπέκικο, ερμηνευμένο μοναδικά από τον Γιώργο Νταλάρα.
Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Φυλακή Υψίστης Ασφάλειας» με τα 11 μουσικά διαμάντια που αποκαλύπτουν σιγά σιγά τη λάμψη τους, κυκλοφορεί από την Cobalt Music…
Ακούστε το:
https://www.google.com/url?hl=el&q=https://www.youtube.com/watch?v%3DxN-gzzZutDY&source=gmail&ust=1509460031074000&usg=AFQjCNEwS9Xy38kCGXyE1UgI_nYLetO1Sw

Συντάκτης: Κατερίνα Γκίνη
tralala.gr

admin

Οκτώβριος 31st, 2017

No Comments

Comments are closed.