Χωρίς κατηγορία

Γιώργος Σαμπαριώτης »Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να θυμάμαι..και καταστάσεις που δεν ξεχνώ..»

Γιώργος Σαμπαριώτης »Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να θυμάμαι..και καταστάσεις που δεν ξεχνώ..»

 

004

-Τι είναι αυτό που σε ώθησε στο να ασχοληθείς με τη μουσική;

Aυτό που με ώθησε ήταν απλά ο έρωτας μου με την μουσικότητα, το τραγούδι..ήταν ο πρώτος μου έρωτας η μουσική

..ακριβώς όμως έτσι!!

-Ποια συνεργασία θα θυμάσαι για πάντα;

Όλες οι συνεργασίες μου ήταν με πολύ κάλους συναδέλφους αλλά και το κυριότερο φίλους..όποτε είναι αδύνατον να ξεχωρίσεις..η κάθε συνεργασία είχε και έχει ξεχωριστή σημασία..δεν θέλω να αδικήσω κάποιον..και έρχεται και μια νέα συνεργασία έκπληξη ..θα το μάθετε σύντομα..αποκλειστικά η είδηση μόνο σε εσάς..θα είναι και αυτή ξεχωριστή..σαν τις άλλες!!

-Υπήρξε κάτι σ’ αυτόν τον δύσκολο χώρο που σε απογοήτευσε;

Πολλά..παρά πολλά..υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να θυμάμαι..και καταστάσεις που δεν ξεχνώ..αλλά αυτά έχει η δουλεία αυτή!!Το θέμα είναι να κοιτάζουμε μπροστά δοξάζουμε τον μεγαλοδύναμο..και όπως μου είχε πει κάποτε ο μεγάλος Βασίλης Σκουλάς..»ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ»Αυτο κάνω..

sss

-Η παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής αλλάζει. Η ευκολία και η ταχύτητα του internet έχουν πολλαπλασιάσει τον ανταγωνισμό αλλά και τις ευκαιρίες για ένα νέο καλλιτέχνη. Εσύ πώς τα βλέπεις όλα αυτά;

Όλα πλέον έχουν γίνει πολύ απλά..δεν είναι όπως ήταν πριν κάποια χρόνια..αυτό έχει και το καλό του αλλά και το άσχημο..δεν μπορούμε όμως να μην παραδεχτούμε πως για έναν νέο καλλιτέχνη είναι μεγάλη βοήθεια..αρκεί βεβαία να μπορεί να τραγουδάει..στο διαδίκτυο έχουμε δει πολλά…πιστεύω λοιπόν πως ναι..υπάρχουν φωνές και μουσικοί που δεν είχαν και δεν έχουν την δύναμη να προσεγγίσουν μια δισκογραφική..το γιατί είναι άλλο θέμα..

-Η Ελλάδα της κρίσης νιώθεις ότι μπορεί να δώσει ευκαιρίες για να αναδειχθούν νέοι καλλιτέχνες και νέες ιδέες;

Δεν νομίζω πως η κρίση μπορεί να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό..η μουσική,οι στίχοι το να μπορείς να γράψεις ένα τραγούδι σημαίνει πως έχεις φαντασία..τι μπορεί να σταματήσει τη φαντασία του ανθρώπου…τίποτα..ούτε η κρίση ούτε ο πόνος..γιατί ο πόνος είναι αφορμή για να γραφτούν όμορφα τραγούδια..νέες ιδέες..

 

http://www.youtube.com/watch?v=1n0SifM2Ex0

 

Tούλη Ρέννου για το joy

admin

Ιανουάριος 11th, 2016

No Comments

Comments are closed.