Χωρίς κατηγορία

Γιώργος Τσαλίκης:Στα γυρίσματα του νέου του video clip!

Γιώργος Τσαλίκης:Στα γυρίσματα του νέου του video clip!

“Τώρα Πίνω” ο τίτλος ενός ακόμη ολοκαίνουριου τραγουδιού του Γιώργου Τσαλίκη..! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έχει σταματημό… μέσα στο Νοέμβριο ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το ολοκληρωμένο του άλμπουμ και δηλώνει πολύ χαρούμενος για αυτό!

tsalikis-p (2)

Αυτό που μας εκπλήσει ευχάριστα είναι πως σχεδόν όλα τα νέα του τραγούδια θα συνοδεύονται με εικόνα, κάτι που δίνει ιδιαίτερη χαρά στους χιλιάδες θαυμαστές του!

tsalikis-p (10)

Το Tralala.gr και η δημοσιογράφος Σοφία Μπεκιάρη βρέθηκαν κοντά του πριν λίγες ημέρες και παρακολούθησαν τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Τώρα Πίνω» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Louis Gabriel ..!

tsalikis-p (12)

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας αλλά πολύ δυνατές εικόνες θα δούμε και από το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα το Μοναστηράκι όπου ο ίδιος ο Γιώργος το επέλεξε για να δείξει ακόμη μια φορά όμορφες γωνιές της πόλης.

tsalikis-p (9)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το teaser του τραγουδιού λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

tsalikis-p (5)

Να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε μόλις από την άκρως επιτυχημένη περιοδεία του στην Αυστραλία και ετοιμάζεται για τις live εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη που αναμένονται στα μέσα Νοέμβρη.

https://www.youtube.com/watch?v=HaHP84s5wQg

 

tralala.gr/

admin

Οκτώβριος 30th, 2015

No Comments

Comments are closed.