Χωρίς κατηγορία

Χρήστος Ανδρεάδης .Άντρας που αξίζει.

Χρήστος Ανδρεάδης .Άντρας που αξίζει.

876
1.Τι είναι αυτό που σε ώθησε στο να ασχοληθείς με τη μουσική;
– Πάντα θεωρούσα το τραγούδι τρόπο έκφρασης. Η αγάπη μου για αυτό ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα.
2.Ποια συνεργασία θα θυμάσαι για πάντα;
– Υπάρχουν συνεργασίες πολλές και καλές. Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιες από αυτές γιατί η καθεμία μου έχει αφήσει κάτι διαφορετικό να θυμάμαι.
3.Υπήρξε κάτι σ’ αυτόν τον δύσκολο χώρο που σε απογοήτευσε;
– Δεν υπάρχει κάποιος χώρος που δεν έχει δυσκολίες. Εν γνώση μου επέλεξα να είμαι σε αυτό το χώρο. Με την υπομονή και τη θέληση μου κατάφερα να ξεπεράσω πολλές από αυτές. Θεωρώ ότι μέσα από τις δυσκολίες κανείς δοκιμάζεται και αποδεικνύει την αξία του.
4.Η παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής αλλάζει. Η ευκολία και η ταχύτητα του internet έχουν πολλαπλασιάσει τον ανταγωνισμό αλλά και τις ευκαιρίες για ένα νέο καλλιτέχνη. Εσύ πώς τα βλέπεις όλα αυτά;
– Ο ανταγωνισμός υπάρχει πλέον παντού. Και εν μέρει είναι καλός. Μέσα από το ίντερνετ έχει ο κόσμος την δυνατότητα να ενημερώνεται και βέβαια να επιλέξει και να αγκαλιάσει τελικά αυτό που πραγματικά αξίζει.
5.Η Ελλάδα της κρίσης νιώθεις ότι μπορεί να δώσει ευκαιρίες για να αναδειχθούν νέοι καλλιτέχνες και νέες ιδέες;
– Ευκαιρίες δεν θα δώσει σε πολλούς. Ελπίζουμε βέβαια ότι η Ελλάδα τελικά θα τα καταφέρει. Αυτή η κρίση οδηγεί στην αυστηρή επιλογή από μέρους του κόσμου. Άρα όσοι αξίζουν θα αναδειχθουν και θα μείνουν.
Maria Storck για το Joy

admin

Ιανουάριος 22nd, 2016

No Comments

Comments are closed.