Αντώνης Μιτζέλος & Κώστας Μυλώσης – “Ονειροβάτης”

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Αντώνης Μιτζέλος & Κώστας Μυλώσης – “Ονειροβάτης”

Ο Αντώνης Μιτζέλος (Τερμίτες) και ο Κώστας Μυλώσης (Δυτικές Συνοικίες) συμπράττουν το καλοκαίρι 2024 για μια περιοδεία στην Ελλάδα και έχουν ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό νέο τραγούδι και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τις πιο μεγάλες επιτυχίες τους. («Πόσο σε θέλω», «Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου», «Φύλακας Άγγελος», «Πες μου γιατί να είναι όλα άσχημα μακριά σου», «Με το ίδιο μακό») κ.α!

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά με ένα ντουέτο που κυκλοφορεί από την 1η Μαρτίου με τον τίτλο «Ονειροβάτης» από την Αlpha Records! Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό τραγούδι που συνδυάζει τον δυναμισμό με τις μουσικές ευαισθησίες και τις ερμηνευτικές ικανότητες των δύο ροκ καλλιτεχνών. Τους στίχους υπογράφει η Γιούλη Ηλιοπούλου και την μουσική ο Αντώνης Μιτζέλος.

Ένα νέο τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη υπενθύμισης της αξίας των παιδικών μας προσδοκιών για την ζωή ώστε να λειτουργήσουν αυτές σαν αντίδοτο στα «πρέπει» στον «φόβο» και στην «αλήθεια» των άλλων. Ένα δυναμικό λάτιν-ροκ ντουέτο που συνδυάζοντας τις φωνές των δυο ερμηνευτών δημιουργεί μια ατμόσφαιρα συναισθηματισμού μα και ενθάρρυνσης! Το τραγούδι με το πρώτο άκουσμα αγγίζει τις ψυχές μας και μας καλεί να αναζητήσουμε τα ανεκπλήρωτα παιδικά μας όνειρα, μέσα στην σκληρότητα της σύγχρονης ζωής! Οι ειδικοί λένε πως ευτυχία είναι η εκπλήρωση κάποιας παιδικής επιθυμίας. Άλλωστε και ο Τσέχωφ σημείωνε για τα παιδικά όνειρα που έμειναν μισά: «Θεέ μου πόσο κοντά περνά από τη ευτυχία ο άνθρωπος»!

Ο «Ονειροβάτης» θα μπορούσε να περιγραφεί ως η μελωδική αφήγηση των προσδοκιών δυο ταλαντούχων νέων και της συντριβής τους αφού η σκληρή κοινωνική αλήθεια προτάσσει την γροθιά της στους Ονειροβάτες ως απειλή σηματοδοτώντας την ματαίωση των ονείρων τους.

 

 

 

 

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>