Βασίλης Σαλταγιάννης Παρουσίαση cd – βιβλίου «Περί Έρωτος»

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Βασίλης Σαλταγιάννης Παρουσίαση cd – βιβλίου «Περί Έρωτος»

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του τέταρτου προσωπικού δίσκου του, με τίτλο «Περί Έρωτος», θα πραγματοποιήσει ο Βασίλης Σαλταγιάννης με τους συνεργάτες του στο Café «Ο Κήπος του Μουσείου», το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Το album αποτελείται από εννέα τραγούδια του σήμερα, με πολλά στοιχεία του χθες, μελωδίες σύγχρονες, λαϊκές, παραδοσιακές, από τη Δύση έως τη Σμύρνη. Ένα γαϊτανάκι που εναλλάσσει διαθέσεις από την ερωτική περισυλλογή, την απουσία και τον πόνο, μέχρι το χορό και τη γιορτή της ζωής.

Στο cd- βιβλίο, μικρά κείμενα για τον Έρωτα, συνοδεύουν τους στίχους της Χαράς Ρίζου, της Έμυς Μύγια, της Στέλλας Πετρίδου, της Σοφίας Καποράνη, του Κωνσταντίνου Προβατά, του Παναγιώτη Ορνιθόπουλου και του Βασίλη Σαλταγιάννη. Στην εκδήλωση θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου, μαζί με κάποιες παλαιότερες δημιουργίες του Βασίλη Σαλταγιάννη.

Θα ερμηνεύσουν: Βασίλης Σαλταγιάννης, Ζωή Βεργάκη, Ελένη Νόνη Για το δίσκο θα μιλήσουν: Ο συνθέτης Τάσος Γκρους, ο συνθέτης και παραγωγός Γιάννης Ιωάννου, οι παραγωγοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Πανταζής Τσάρας και Νικόλ Λιακοσταύρου και ο Μωυσής Ασσέρ από την δισκογραφική εταιρεία Καθρέφτης, από την οποία κυκλοφορεί το album.

Συντονίστρια η Μίνα Μαύρου, δημοσιογράφος και εκδότρια του mousikogramma.gr.

Επί σκηνής, μαζί με τον Βασίλη Σαλταγιάννη θα βρεθούν ο Παναγιώτης Στιβακτάς στο μπουζούκι και ο Ηλίας Καλούδης στο πιάνο.

Ώρα έναρξης 19:00 Είσοδος ελεύθερη

Cafe Ο Κήπος του Μουσείου, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Πατησίων 44, Αθήνα, τηλ. 2108810777

«Του Έρωτα» https://youtu.be/RZzcuLeQGHg

To album είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στα δισκοπωλεία.

Έλενα Χριστάκου Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>