Ελευθερία Αρβανιτάκη – «Κλειδαριές» . Ερμηνεύει μοναδικά το τραγούδι της Ελεάνας Βραχάλη!

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Ελευθερία Αρβανιτάκη – «Κλειδαριές» . Ερμηνεύει μοναδικά το τραγούδι της Ελεάνας Βραχάλη!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο το τραγούδι «Κλειδαριές», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και θα περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Το «Κλειδαριές» είναι μίαιδιαίτερη μπαλάντα για τις φάσεις που περνάει η αγάπη, που κυκλοφόρησε το 2016 στο album «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», μεστίχουςτης Ελεάνας Βραχάλη, μουσική Γιώργου Σαμπάνη και ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μπάμπη Στόκα.

Μέσα από τη σπουδαία φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το «Κλειδαριές» έρχεται ξανά στο σήμερα και μιλά εκ νέου στην ψυχή μας.

Το «Κλειδαριές» είναι το τέταρτο single από την εμβληματική συλλογή για το έργο της Ελεάνας Βραχάλη, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», στην οποία καλλιτέχνες απ’ όλο το μουσικό φάσμα ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους επόμενους μήνες. Προηγήθηκαν τα «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Γαλάνη, «Ανατροπή» με την Πέγκυ Ζήνα και «Θάλασσα» με την Γιώτα Νέγκα, που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Αρθρογράφος
Ελεάννα Καπάνταη

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>