Ελευθερία Αρβανιτάκη . Παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Το Κλειδί»!

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Ελευθερία Αρβανιτάκη . Παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Το Κλειδί»!

«Το Κλειδί» είναι το τρίτο single που επιλέγει η Ελευθερία Αρβανιτάκη μέσα από το άλμπουμ της «Τα Μεγάλα Ταξίδια»!

Η ρυθμική μπαλάντα ακολουθεί για την αγαπημένη ερμηνεύτρια τις λαϊκές «Μνήμες» και το tango «Κι Εγώ Που Έλεγα», το οποίο μάλιστα έγινε video clip με τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

«Τα μεγάλα μου τα όχι με βασάνισαν πολύ, πιο πολύ κι από τα πρέπει που με ζόριζαν τις νύχτες για όσα εγώ είχα δεχτεί… Τι κι αν πήραμε υποσχέσεις πάλι μείναμε αδειανοί, κυνηγοί μα κι αφημένοι, δικαστές και δικασμένοι χθες μεθύσαμε μαζί….», τραγουδά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Όπως και στο υπόλοιπο άλμπουμ «Τα Μεγάλα Ταξίδια», έτσι και στο τραγούδι «Το Κλειδί», η μουσική ανήκει στον Θέμη Καραμουρατίδη και οι στίχοι στη Λήδα Ρουμάνη.

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη υπογράφουν αυτόν το δίσκο συνολικά, έχοντας στο κέντρο της έμπνευσης τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και τη μοναδική πορεία της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν και με τους δύο δημιουργούς. Μια συνεργασία που παρέμεινε δημιουργική μέσα στο χρόνο και έμελλε να κορυφωθεί σε έναν ολόκληρο δίσκο.

Το άλμπουμ «Τα Μεγάλα Ταξίδια» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και στα ψηφιακά καταστήματα.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>