Η Μαρία Παπαγεωργίου τραγουδά για τη «Χαμένη Ομορφιά»

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Η Μαρία Παπαγεωργίου τραγουδά για τη «Χαμένη Ομορφιά»

Η Μαρία Παπαγεωργίου ερμηνεύει το τραγούδι «Χαμένη Ομορφιά», προάγγελο της κυκλοφορίας του νέου δίσκου του Γιάννη Βασιλώττου με τίτλο «Αποδομημένος Shakespeare».

Τη μουσική του άλμπουμ υπογράφει ο Δημήτρης Καρράς, ο οποίος έχει κάνει και την ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά των σονέτων του William Shakespeare, διαμορφώνοντας τόσο τους στίχους των τραγουδιών όσο και τις αφηγήσεις.

Στο άλμπουμ του Γιάννη Βασιλώττου συμμετέχουν εκτός από τη Μαρία Παπαγεωργίου και ο Γιώργο Νταλάρας, που ερμηνεύει τον πρώτο προπομπό του δίσκου με τίτλο «Τίμιε Φίλε Μου», ενώ τα κείμενα αποδίδει ο καταξιωμένος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Η Μαρία Παπαγεωργίου ερμηνεύει το νόημα των λόγων του Shakespeare, με σπάνια εσωτερική ένταση, αντάξια των μεγάλων ερμηνευτικών της δυνατοτήτων και μας χαρίζει μία ακόμα μαγική στιγμή της, αναδεικνύοντας την εξαιρετική μελοποίηση του Δημήτρη Καρρά.
Το τραγούδι «Χαμένη Ομορφιά» συνοδεύεται από ένα όμορφο music video της Ήρας Δράκου σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Καρρά.

«Αν σε ρωτήσουν που είναι αυτή η ομορφιά / Των παθιασμένων σου ημερών ο θησαυρός / Να μην τους πεις στην κουρασμένη σου ματιά πως βρίσκεται / Θα ’ναι ντροπή και ένας έπαινος κενός»

Το άλμπουμ «Αποδομημένος Shakespeare» θα κυκλοφορήσει σε CD από το Ogdoo Music Group κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>