Λίνα Ροδοπούλου .Παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κόκκινη Βροχή»!

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Λίνα Ροδοπούλου .Παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κόκκινη Βροχή»!

Η Λίνα Ροδοπούλου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Κόκκινη Βροχή» σε δικούς της στίχους και μουσική του Αντώνη Καρατζίκη!

Η ίδια γράφει για αυτή τη συνεργασία: «Η Κόκκινη Βροχή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου όπου ήθελα να δημιουργήσω το δικό μου προσωπικό υλικό που θα με χαρακτηρίσει καλλιτεχνικά. Έχοντας ασχοληθεί λοιπόν χρόνια με διασκευές γνωστών τραγουδιών και προσπαθώντας να ορίσω τι θα είναι αυτό με το οποίο θα αφήσω το προσωπικό μου σημάδι, ήρθε η μουσική του Αντώνη Καρατζίκη η οποία συνδυάζει κατά τη γνώμη μου ελληνικά στοιχεία καθώς και ρομαντισμό αλλά ταυτόχρονα είναι δυναμική και σύγχρονη. Η μελωδία δηλαδή της κόκκινης βροχής, η οποία δομήθηκε με βάση τη φωνή μου και ήταν η δική του πρόταση για εμένα. Αμέσως αισθάνθηκα πως μου ταιριάζει, γι’ αυτό και επέλεξα να γράψω η ίδια τους στίχους μιλώντας για δυο καρδιές. Τη μια με την οποία αγαπάμε, γινόμαστε πάλι παιδιά και φυλάμε μέσα της κάθε τι ξεχωριστό και την άλλη που μας φέρνει αντιμέτωπους με ό,τι θέλουμε να αποφύγουμε. Και οι δύο κατοικούν μέσα μας σε μία “κόκκινη βροχή”».

Το τραγούδι οπτικοποίησε ο Χάρης Ξυδιάς και βασίζεται στην ιδέα να υπάρχει από τη μία μια πιο ρομαντική αισθητική, που θα τονίζει τα λυρικά στοιχεία στη μουσική αλλά και στην ερμηνεία της Λίνας, γι’ αυτό και έγιναν τα εξωτερικά γυρίσματα με την υπέροχη θέα στο Πασαλιμάνι. Ενώ από την άλλη, με την τελείως διαφορετική και πιο μοντέρνα αισθητική των εσωτερικών γυρισμάτων θέλει να δείξει και τον δυναμισμό, που συνυπάρχει στο τραγούδι

Οι στίχοι μιλούν για τις δύο καρδιές που κρύβουμε μέσα μας, ή ακόμα και τους δύο εαυτούς, πράγμα που τονίζεται έντονα στο video clip. Υπάρχει παντού μια δυαδικότητα, από το περιβάλλον, τις δύο εκπληκτικές χορεύτριες, Αγγελική Ρέρρα και Στέλλα Τσικουρά που συμβολίζουν τις δύο καρδιές έως και την ίδια την ερμηνεύτρια, που μοιάζει σαν να έχει δύο εαυτούς… που διαφέρουν τόσο στην εμφάνιση όσο και στην κινησιολογία αλλά και στην έκφραση.

Κυκλοφορεί από την MLK.

Ελεάννα Καπάνταη
tralala.gr

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>