Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά το «Εγώ Για Δύο» – Για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά το «Εγώ Για Δύο» – Για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία

Ο Χρήστος Μάστορας φέρνει με την εξαιρετική χροιά του ξανά στο σήμερα το «Εγώ Για Δύο».

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στην εμβληματική συλλογή «Παιδί Δικό Σου» για τα 20 χρόνια της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Ο πολυτάλαντος frontman του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος της χώρας, ΜΕΛΙSSES, ντύνει με την ξεχωριστή, υπέροχη και αισθαντική φωνή του ένα μοντέρνο ζεϊμπέκικο της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, σε μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Το «Εγώ Για Δύο» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2009 με ερμηνεύτρια την Τάνια Τσανακλίδου.

Το τραγούδι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ατμοσφαιρικό μουσικό βίντεο κινηματογραφικής αισθητικής, με μοναδική ενέργεια του Χρήστου Μάστορα, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES ολοκλήρωσαν την απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του με περισσότερες από 45 sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτή την περίοδο, ετοιμάζουν πυρετωδώς και κάτω από άκρα μυστικότητα τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους στην Αθήνα, στο ιστορικό «Έναστρον», το οποίο ανανεώνεται σε όλους τους τομείς για να υποδεχθεί το No. 1 μουσικό συγκρότημα της χώρας και τα βράδια μας προβλέπονται μαγικά.

Το «Εγώ Για Δύο» είναι το έβδομο single από το άλμπουμ «Παιδί Δικό Σου», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Προηγήθηκαν το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια τη Γλυκερία, τα «Κλειδαριές» από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το «Θάλασσα» από τη Γιώτα Νέγκα, το «Ανατροπή» από την Πέγκυ Ζήνα, το «Ο Βυθός Σου» από την Δήμητρα Γαλάνη και το «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» από τον Γιώργο Μαζωνάκη, το οποίο ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και στο ραδιοφωνικό airplay.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>