Πάνος Βλάχος – «Ένα Τυχαίο Γεγονός»

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Πάνος Βλάχος – «Ένα Τυχαίο Γεγονός»

Το τραγούδι «Ένα Τυχαίο Γεγονός» ακούγεται στην παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού».
Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος παρουσιάζει τον προπομπό του ψηφιακού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group και θα περιέχει όλα τα τραγούδια που ακούγονται επί σκηνής στην παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» του Γιάννη Κακλέα.

Το έργο, του αγαπημένου στο ελληνικό κοινό, θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία από Τετάρτη έως Κυριακή στο θέατρο «Γκλόρια» και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 27 Φεβρουαρίου.
Πρωτότυπη μουσική για την παράσταση έχει συνθέσει ο Βάιος Πράπας, ο οποίος παρουσιάζεται και στη θεατρική σκηνή, ενώ τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος επίσης ερμηνεύει μαζί με τον υπόλοιπο θίασο.

Στο τραγούδι «Ένα Τυχαίο Γεγονός» τη μουσική υπογράφει ο Πάνος Βλάχος, ενώ τους στίχους μοιράζεται με την ηθοποιό Φωτεινή Αθερίδου.

To τραγούδι εξυπηρετεί πρωταρχικά τις ανάγκες της παράστασης αλλά κάλλιστα μπορεί να σταθεί και μόνο του, με στοιχεία το πικρό του χιούμορ τη διαχρονικότητα της θεματικής του και τη δυναμική ερμηνεία του Πάνου Βλάχου που ενισχύει καταλυτικά η συμμετοχή ως χορωδία του θιάσου της παράστασης.

Η παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» ξεχωρίζει για τη δαιμονική ενέργεια, τα τραγούδια, τη ζωντανή μουσική και το καυστικό χιούμορ από μια ομάδα ηθοποιών που παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν διακωμωδώντας βιωματικά το δικό τους σήμερα μέσα από την ιστορία του έργου.

Παίζουν οι Πάνος Βλάχος, Φοίβος Ριμένας, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στέλιος Πέτσος.
Το τραγούδι «Ένα Τυχαίο Γεγονός» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>