Στέλιος Ρόκκος .Ερμηνεύει το τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα» από το album – αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς!

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Στέλιος Ρόκκος .Ερμηνεύει το τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα» από το album – αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς!

Το δεύτερο single από το album αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Minos EMI / A Universal Company.

Μετά το εμβληματικό «Λένε Για Μένα» με τον Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει το τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα», ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αποτείνοντας και αυτός τον δικό του φόρο τιμής στον Μάνο.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ σ’ αυτόν τον δίσκο – φόρο τιμής για έναν άνθρωπο που είμαι τυχερός που γνώρισα και εκτιμούσα ιδιαιτέρως, τον Μάνο Ξυδούς».

Στέλιος Ρόκκος

Τα «Λένε Για Μένα» και «Χάθηκες Αλήτισσα» είναι οι προπομποί από ένα χορταστικό album με άλλα δεκαεπτά αγαπημένα μας τραγούδια του Μάνου Ξυδούς αλλά και το ακυκλοφόρητο «Πες μου τι έκανα», με τίτλο «Ο ΠΡΙΓΚIΠΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στο album αυτό συμμετέχουν οι: Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Goin’through, Onirama,Stavento.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>