Φανή Γέμτου – “Άγρια φράουλα”

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Φανή Γέμτου – “Άγρια φράουλα”

Η «Άγρια Φράουλα» είναι νέο τραγούδι σε μουσική Πόπης Μάλφα και στίχους Φανής Γέμτου. Βασικό του θέμα η αγάπη χωρίς έρωτα. Η αγάπη μεταξύ ενός παντρεμένου ζευγαριού με οικογένεια που δε στηρίχθηκε ποτέ στον θαυμασμό.

Όταν όμως, σε μια απρόσμενη στιγμή, Εκείνη έρχεται σε επαφή με τα βαθύτερα ένστικτά της, η φαντασίωση για κάτι πυρηνικό, πιο βαθύ, αναμοχλεύει την αίσθηση και τον φόβο του ισόβιου συμβιβασμού.
Η «Άγρια Φράουλα» συμβολίζει εκείνο που υπάρχει μέσα μας, στον πυρήνα μας, στο κέντρο μας, που δεν είναι ορατό, ούτε εξημερωμένο. Είναι η πιο βαθιά εκδοχή μας, η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, η άγρια και γλυκιά μαζί που μας καθορίζει. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν επικοινώνησαν ποτέ βαθιά με τον/την σύντροφό τους, νιώθοντας εγκλωβισμένοι κάποια στιγμή μέσα στην ίδια τους την επιλογή.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά από τη Φανή Γέμτου και τον Αντώνη Παλαμάρη στη μουσική θεατρική παράσταση Vocalove Diaries (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου- Κυριακή 9 Απριλίου 2023) στο Μουσικό Βαγόνι του Τρένου του Ρουφ/ Orient Express και κατόπιν ηχογραφήθηκε στο στούντιο Pi-kermit.

Ερμηνεία: Φανή Γέμτου
Στο πιάνο η Πόπη Μάλφα.
Ηχοληψία: Χάρης Γερουλάκης

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>