Αντώνης Ρέμος:«Όλα Για Σένα»

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Αντώνης Ρέμος:«Όλα Για Σένα»

Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρει στις οθόνες μας το νέο τραγούδι του «Όλα Για Σένα», μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video.

Ο Γιάννης Δημολίτσας, που σκηνοθέτησε το video clip, αποτύπωσε την πρώτη live παρουσίαση του «Όλα Για Σένα», κατά τη διάρκεια μίας ξεχωριστής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στην γενέτειρα του, τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των γενεθλίων του ραδιοφωνικού σταθμού «Ερωτικός», στις 14 Φεβρουαρίου.

Πλαισιωμένος από τους μουσικούς του και μέσα σε μία ρομαντική και υπέροχα φωτισμένη ατμόσφαιρα, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής μας χάρισε μία εξαιρετική και γεμάτη πάθος στιγμή, ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι «Όλα Για Σένα».

Το «Όλα Για Σένα», έχει ήδη αγαπηθεί πολύ και έχει ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, όπως αποδεικνύεται από την εμφάνιση του τραγουδιού στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού «Όλα Για Σένα» του Αντώνη Ρέμου.

Είναι μία εμπνευσμένη σύνθεση του Στέφανου Κορκολή, του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα, με βαθιά αληθινούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του σημαντικότερου στιχουργού της γενιάς του. Την παραγωγή υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Όλα Για Σένα», μια κατάθεση αγάπης που θα μας συντροφεύει σε όλες τις στιγμές μας.

«Τα δίνω όλα, όλα για σένα / Εγώ δεν έχω εαυτό να κρατήσω για μένα / Τα δίνω όλα και είμαι εντάξει / Οι άλλοι όλοι στα λόγια και εγώ στην πράξη», τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος στο ρεφρέν.

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Ρέμος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο και προετοιμάζει το νέο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Το «Όλα Για Σένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>