Γιάννης Μαθές & Μάνος Σαγκρής – “Οικόπεδα με θέα”

Joy Radio Άλλη Φάση!!

Γιάννης Μαθές & Μάνος Σαγκρής – “Οικόπεδα με θέα”

“Δουλειά, δανεικά, εννιά με εννέα
κι αν ζω τελικά δεν έχω ιδέα”.

Με δυο λόγια σαν να λέμε “του ‘80 γενιά”. Στην αρένα σταθερά, άλλοι γενναίοι, άλλοι φοβισμένοι. Περίπου πεθαίνουν, περίπου ζουν.
Σίγουρα όλοι διψάνε για μιαν άλλη θέα.

Το τραγούδι που έγραψαν ο Γιάννης Μαθές και ο Μάνος Σαγκρής για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που φέτος σπάει ταμεία, τώρα στην unplugged εκδοχή του.
Με 2 από τα 5 μέλη τού μουσικού σχήματος που έφτιαξαν οι δύο δημιουργοί και ξεχώρισε στον πρόσφατο μεγάλο διαγωνισμό της Εδέμ και του Μεγάρου Μουσικής. Τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου στην κλασική και τον Ιάσονα Μαυρογεώργο στην ακουστική κιθάρα.
Γιουκαλίλι: Γιάννης Μαθές.
Μετά το «Ανήλικο», το πρώτο τους album από τη Μικρή Άρκτο, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, αλλά και επόμενες κυκλοφορίες (Στέλλα, Τα κοχύλια του Χειμώνα) και συνεργασίες όπως αυτή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη (Απευθείας στην καρδιά) και τις Σκιαδαρέσες (Δεκάξι), το δίδυμο δημιουργών επανέρχεται με το νέο single «Οικόπεδα με θέα», προπομπό της ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς που αναμένεται μέσα στο 2023.

Η ηχογράφηση τής studio εκδοχής έγινε παρέα και με τους υπόλοιπους τής ομάδας: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσονας Μαυρογεώργος (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα), Δημήτρης Κατσίβελος (τρομπέτα), Alex Monteiro Da Silva (μπάσο), Βασίλης Χωριανόπουλος (τύμπανα), Τάκης Βασιλείου (κρουστά).

Το τραγούδι κυκλοφορεί στο Spotify και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

* Στην παράσταση «Οικόπεδα με θέα» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Άρης Λεμπεσόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Δρακόπουλος, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μάριος Μαριόλος.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>