«Πού ‘Ναι Η Αγάπη»: Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν με νέο τραγούδι

Joy Radio Άλλη Φάση!!

«Πού ‘Ναι Η Αγάπη»: Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν με νέο τραγούδι

«Πού ‘Ναι Η Αγάπη» είναι ο τίτλος του νέου single που θα κυκλοφορήσουν οι ΜΕΛΙSSES.

Οι ΜΕΛΙSSES υποδέχονται τη νέα χρονιά με ένα καινούργιο τραγούδι.

Το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της χώρας είναι έτοιμο να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική δισκογραφική πορεία του και να αφήσει έντονο το σημάδι του για ακόμα μια φορά.

Μετά το «Μισή Καρδιά» και το «Viktoria» σε συνεργασία με τον Kas, δύο επιτυχίες που κατέκλυσαν τις ραδιοφωνικές συχνότητες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς και συγκέντρωσαν εκατομμύρια views και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες, οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν το πρώτο τους τραγούδι για το 2021.

Το single που θα σημάνει τη δισκογραφική επιστροφή του συγκροτήματος είναι μια δυνατή ερωτική και ατμοσφαιρική μπαλάντα με τον τίτλο «Πού ‘Ναι Η Αγάπη».

«Πού ‘ναι η αγάπη, η αγάπη που θα έρθει, η αγάπη που γιατρεύει και στήνει χορό…», θα τραγουδά σύντομα ο Χρήστος Μάστορας.
Πρόκειται για ένα τραγούδι που είναι ήδη γνωστό στις τάξεις των θαυμαστών της μπάντας και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα καθώς μετρά πολυάριθμα βίντεο με covers σε πλατφόρμες όπως το YouTube.

Το νέο τραγούδι του αγαπημένου συγκροτήματος έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

Το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Records την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου μαζί με ένα κινηματογραφικό video clip που θα μας καθηλώσει.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>