«Προς Το Παρόν» .Το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς με την υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη!

Joy Radio Άλλη Φάση!!

«Προς Το Παρόν» .Το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς με την υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη!

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη δισκογραφική πορεία της με μία συνεργασία κορυφής που αλλάζει τα δεδομένα!

Το νέο τραγούδι της έχει τον τίτλο «Προς Το Παρόν» και την υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική και τη σφραγίδα της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους.

Η Αμαρυλλίς, που ξεχωρίζει τόσο για τις ερμηνείες της όσο και για τη δυναμική της σκηνική παρουσία, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον συνθέτη πολλών μεγάλων επιτυχιών και την εμπνευσμένη στιχουργό και ερμηνεύει μία εκρηκτική μπαλάντα, που συνεπαίρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Την παραγωγή, την ηχογράφηση και τη μίξη του τραγουδιού φρόντισε ο Soumka.

Το «Προς Το Παρόν» με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη, δίνει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και μετρούν πάνω από μισό εκατομμύριο streams στο Spotify και περισσότερα από 10 εκατομμύρια views στο YouTube.

Δυναμικό και εθιστικό, με τη μοναδική χροιά της Αμαρυλλίς, το «Προς Το Παρόν» συνοδεύεται από ένα artistic και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Η δυναμική ερμηνεία της Αμαρυλλίς αποκτά εικόνα με ένα video με εικόνες γεμάτες σαγήνη και vintage αισθητική.

«Προς το παρόν δεν μ’ αγαπάς, σε άλλη όχθη πια πατάς, στα όνειρά μου τι ζητάς, νύχτα Σαββάτου… Προς το παρόν κι η ομορφιά, ίδια με εσένα συννεφιά, δρόμος που του ‘ριξες καρφιά, δρόμους θανάτου…»

Το single «Προς Το Παρόν» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>