»Ταξινόμοι»- Σάκης Μαυρίδης,Παναγιώτης Μαυρίκης,Παναγιώτης Σκέντζος,Κώστας Δήμος.

Joy Radio Άλλη Φάση!!

»Ταξινόμοι»- Σάκης Μαυρίδης,Παναγιώτης Μαυρίκης,Παναγιώτης Σκέντζος,Κώστας Δήμος.

ΕΚΠΟΜΠΗ 19/11
Σε αυτη την εκπομπή ακούσαμε τις θέσεις 4 απο τους 6 υποψήφιους αρχηγους παρατάξεων της Ομοσπονδίας για όσα έγιναν αλλα και θέλουν να γίνουν στον κλάδο.
📍Ο κ.Παναγιώτης Σκέντζος μας ειπε για το τραγικό σφάλμα μη συμμετοχής μας στα επιμελητήρια της χώρας με αποτέλεσμα να είμαστε ο μοναδικός κλάδος των μεταφορών που είμαστε παντελώς εκτός απο προγράμματα ΕΣΠΑ.
📍Ο κ.Σάκης Μαυρίδης μας μίλησε για τις ενώσεις στις οποίες εχει πρωτοστατήσει αλλα και το ποσό σημαντικό ειναι να συνεχίσουν οι προσπάθειες ενώσεων πανελλαδικά.
📍Ο κ.Παναγιώτης Μαυρίκης μας ειπε για τις δράσεις που έκανε η παράταξη του αλλα και την ανάγκη ετοιμότητας για αγωνιστικές απαντήσεις στα δίκαια αιτήματα του κλάδου.
📍Ο κ.Κωνσταντίνος Δήμος μας μίλησε για το οτι ο ταξιτζής θα έπρεπε πρώτος έναντι του ιδιώτη να είχε βγάλει στην αγορά ιδιόκτητα ΕΙΧ.
Ακούστε την και είμαστε σίγουροι πως θα την βρείτε ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα όπως πολυ ενδιαφέρουσες θα βρείτε τια θέσεις των υποψηφίων.
Του καθένα για διαφορετικό λογο.
Εδω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολυ τους κυρίους Παναγιώτη Σκέντζο και Σάκη Μαυρίδη για την τιμή που μας έκαναν αποδεχόμενοι την πρόσκληση μας, να παρεβρεθούν δια ζώσης στο στούντιο του Joy-radio.gr και την εκπομπή μας!!
Με τα τρεχάματα των εκλογών και το ταξίδι τους να έρθουν στην πρωτεύουσα, γνωρίζουμε πως ήταν υπέρβαση να έρθουν την ώρα που τους ζητήθηκε και με το προγράμμα που είχαν την επόμενη μέρα.
Σας ευχαριστούμε λοιπον!!🙏🏼
Ακούστε συνάδελφοι και κρίνετε.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ✌🏼🚖

Νικολέτα Βίλλιου
Μάνος Γριζάς
Πάρης Ορφανός

Have your say

Joy Radio Άλλη Φάση!! Μουσική Ραδιόφωνο Συνεντευξεις Νέα

>